Les droits de l'homme. - Rolland, Henri (Cuesmes : Imprimerie Coopérative Ouvrière, 1902)
Bibliotheek E. Anseele
Dedicator: Rolland, Henri, dedicatee: Vandervelde, Emile
Met opdracht van de auteur
Frans
Brochure