De zienswijze der leiders van den Belgischen Demokratischen Bond over de herziening van het algemeen stemrecht. (Brussel : Coenen, 1914)
Bibliotheek E. Anseele
Naar een reeks interviews van Aug. Dewinne in "Le Peuple"
Nederlands
Brochure