Liederenbundel ten gerieve van de zangkringen De Toekomst en De Volksstem Kessel-Loo [Bladmuziek]. (Kessel-Loo : [BSP], 1950)
Deze bundel bevat volgende liederen
Je bent te dik voor mij
Dorpje aan de Scheldeoever
Je didelt en dadelt wat
La Samba Marchina
Popje lief
Muziek van den regen
De Trappers van Alaska
Geef mij maar de prairie
Veeg je tranen maar weg
Koetje-Boe
Bolero
Bij het kampvuur
Het hutje bij de zee
De zevende hemel
Pour lui
Als na regen de zon schijnt
O; die zoete Manne
De Jodelende Fluiter
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen