"La Famille Belge" septembre 1918; 2e année sociale (1917-1918) : rapports du Conseil d'administration et de la Commission de surveillance; assemblée générale du 29. - Artus, G.; Vermeulen, Ad. (Le Havre : La Famille Belge, 1918)
Bibliotheek E. Anseele
Tweetalige uitgave kop-aan-staart: "Het Belgisch Gezin" : verslag van den Beheerrad en van de Commisie van Toezicht
Tweetalig
Brochure