Beknopt verslag van het vierde Internationaal Congres der Textiel-Vakvereenigingen te Berlijn van 16 tot 20 juli 1900. - Bar, Louis (Gent : Volkdrukkerij, 1901)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure