Vertoogschrift aan de Parlementaire groep en de leden en gewezen leden van den Landelijken raad der Belgische Werkliedenpartij, afdeling Antwerpen. (Antwerpen : De Voorzorg, 1908)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure