Krediet voor de kleine burgerij : leenkas tot aankoop van kleine werktuigen = Crédit pour la petite bourgeoisie : prêt pour l'acquisition du petit outillage. - Tibbaut, E. (Gent : Siffer, 1906)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Frans
Brochure