Wat zegt de staathuishoudkundige wetenschap over de beteekenis van hooge en lage graanprijzen voor de volkswelvaart? - Oncken, August; Mansholt, D.R. (Amsterdam : Van Looy, 1902)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure