Rede bij de opening van het 3e Intern. Coöperatieve Congres. - Van Marken, J.C. (S.l. : Het Vaderland, 1897)
Bibliotheek E. Anseele
Overdruk uit "Het Vaderland" van 15 september 1897
Nederlands
Brochure