Over de bergen : indrukken van een reis door Zwitserland en de Fransche Jura, ter gelegenheid van het 2e congres van het wereldverbond van diamantbewerkers, juni 1907, te Saint-Claude. - Van Zutphen, Jan (Amsterdam : ANDB, 1907)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure