"Ik doe er niet an" : gesprek tusschen een huisbezoeker der S.D..A.P. en een kiezer die onverschillig is voor de politiek. - Helsdingen, W.P.G. (Amsterdam : Brochurenhandel der SDAP, 1913)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure