De laatste hooiberg : de toegankelijkheid van verzorgingstehuizen voor homoseksuele ouderen - Bressers, Lucia (Utrecht : Management-Groothuishouding, 1990)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Scriptie