Diagnose en prognose : (een vervolg op "De oorlog en de schuldvraag)". - Bonger, W.A. (Amsterdam : Ontwikkeling, 1918)
Bibliotheek E. Anseele
Overdruk uit "De Socialistische Gids", 03(1918); pp. 715-856.
Nederlands
Brochure