Is de mannelijke homosexualiteit een blauwdruk van de mannelijke heterosexualiteit ? - van der Burgt, J.C.A.; Rijksuniversiteit te Utrecht (RUU); van 't Oever, B.J. (Utrecht : RUU, 1977)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Thesis
Nederlands
Monografie