Het socialisme en zijne tegenstrevers, of wat de massa eerst en vooral over socialisme en de socialisten weten moet. - Gevaert, Gustaaf (Gent : Volksdrukkerij, 1908)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure