Welke zijn de beginselen die aan de toepassing der coöperatieve denkbeelden ten grondslag behooren te liggen. - Boudewijnse, J.H. (s' Gravenhage : Nederlandsche Coöperatieve Bond, 1904)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure