Voorstel tot strategisch plan voor preventie en zorg : een Vlaams antwoord op de problematiek van aids en soa tot het jaar 2000 - Peirs, Marc; Vlaams Aids Coördinaat (Antwerpen : IPAC, 1997)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie