De S.D.A.P. (Sociaaldemokratische Arbeiderspartij in Nederland) : haar ontstaan, doel en streven geschetst. - Troelstra, Pieter Jelles (Amsterdam : Fortuijn, 1899)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure