Politie en homoseksualiteit : een verkenning - van Weert, Peter (Apeldoorn : Nederlandse Politie Akademie, 1985)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Scriptie in het kader van de opleiding aan de NPA
Nederlands
Scriptie
Keywords: Politie & Rijkswacht