Homoseksualiteit en een wet tegen seksediscriminatie : een verkenning van de vraag of er tussen sekse- en homodiscriminatie voldoende verwantschap bestaat om bestrijding door eenzelfde wet te rechtvaardigen - Boulogne, Mieke (Rotterdam : Erasmus Universiteit Rotterdam, 1981)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Een essay voor het vak "vrouwen en haar burgerlijke rechten" zoals gegeven door Mr. J.W.J. Van den Oord in het najaar van 1980
Nederlands
Brochure