[Programmamap voor de studie- en informatiedag 'homoseksualiteit, emancipatie en hulpverlening' op 14 november 1980]. (Amsterdam : Schorerstichting, 1980)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Map met losbladige documenten
Nederlands
Brochure