Homoseks en geslachtsziekten : lusten en lasten : verenigbare zaken - Klarenbeek, Corry; Nederlandse Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit COC (Amsterdam : NVIH COC, 1983)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Verslag van een studiedag gehouden 23 april 1983
Nederlands
Brochure