Het vervolgen van homosexuelen voor, tijdens en na de tweede wereldoorlog : 1911-heden - Dijkema, A.; Nederlandse Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit COC (Groningen : NVIH COC, 1985)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure