Onder mannen, onder vrouwen : een doorbraak in homostudies - Duyves, Mattias (Amsterdam : Werkgroep Homostudies, 1983)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Verslag van het Congres 'among men, among women' gehouden te Amsterdam, 22-25 juni 1983
Nederlands
Brochure