Lesbiese vrouwen en hulpverlening : een oriëntatie op vrouwelijke homoseksualiteit en een onderzoek naar ervaringen van lesbiese vrouwen met personen i.c. instellingen voor psychiatriese en psychosociale hulpverlening - Kok, Ellie (Nijmegen : Afdeling sociale psychiatrie, 1978)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Scriptie
Keywords: lesbische vrouwen; hulpverlening; psychiatrie