'n Lekker ding : handboek condoomcampagne voor lokale acties gericht op mannen met homoseksuele contacten - Koornstra, Anja; Bosman, Evert; Debets, Willem (Amsterdam : SAD-Schorerstichting, 1994)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure