Kleinschalige aidspreventieactiviteiten, nodig of overbodig : een kwalitatieve evaluatie van aidspreventieactiviteiten voor mannen met homoseksuele contacten in de regio Nijmegen - van Lieshout, Sacha (Nijmegen : De Wetenschapswinkel, 1995)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Met bijlagen
Nederlands
Brochure