Psychosociale hulpverlening AIDS : vijf jaar hulpverlening door de Schorerstichting - de Rijk, Kees; van den Boom, Frans (Utrecht : Nederlands Centrum Geestelijke volksgezondheid, 1989)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure