Wie ben ik dat ik dit niet doen mag : ervaringen van homo-theologen in de Gereformeerde Kerken - Rozendal, Sybren (Kampen : Uitgeversmaatschappij J.H. Kok, 1987)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie