Begrijp je me : familie en homoseksualiteit : een gids bij het oplossen van problemen, vragen en antwoorden die rijzen bij het ontdekken van die andere seksualiteit - Silverstein, Charles (Baexem : Gamma Publikaties, 1979)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie