Homoseksualiteit voor beginners : over geschiedenis, emancipatie en leefstijl - Keilson-Lauritz, Marita; van Kerkhof, Marty PN; Romeny, Robertine (Amsterdam : Schorer, 1991)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie