Binnenlandsche kolonisatie, een weg tot bevrijding van loondienstbaarheid : manifest en beginselverklaring. - Vereeniging Gemeenschappelijk Grondbezit (Blaricum : Vrede, 1902)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure