Nog eens : arbeidswetgeving en biezondere bescherming van vrouwenarbeid : antwoord aan mevrouw Henriëtte Roland Holst - Rutgers, Jan; Hoitsema, M.W.H. (Rotterdam : Masereeuw & Bouten, 1904)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure