Kan een rechtzinnig christen socialist zijn ? : bevestigend antwoord. - Van der Vlies, Mej. A. (Baarn : Hollandia-Drukkerij, 1907)
Bibliotheek E. Anseele
Verschenen onder pseudoniem ENKA
Nederlands
Brochure
Keywords: socialisme