Uit de leege zakken : de belastingpolitiek der huidige regeering, bekeken in verband met de tariefwet. - Vliegen, Wilhelmus Hubertus (Willem) (Amsterdam : SDAP, 1912)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure