Le repos du dimanche. - Banneux, Louis (Bruxelles : Schepens, 1901)
Bibliotheek E. Anseele
Dedicator: Louis Banneux à E.Anseele
Extr. de La Revue générale, août 1901 - met opdracht van de auteur
Frans
Brochure