De macho in de homo-mannen-wereld, van seksueel konflikt tot sekse-konflikt : een reisverslag - Lenders, Marc (Gent : RUG, 1981)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Bevat notities van promotor Bob Carlier
Losbladig
Nederlands
Monografie