De maatschappelijke positie van holebi's en hun sociale netwerken - Dewaele, Alexis; Cox, Nele; Van den Berghe, Wim (Antwerpen : Steunpunt Gelijkekansenbeleid & Universiteit Gent, 2006)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie