Over de strategie van de Italiaanse Kommunistiese Partij : een artikel naar aanleiding van de gebeurtenissen in Chili en een ronde-tafel gesprek gepubliceerd in het tijdschrift van de kommunistiese partij in Italië (PKI). - Berlinger, Enrico (Odijk : Sjaloom, 1974)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Brochure
Keywords: Chili