Levensvreugd door levensrecht : de beginjaren van de Nederlandse Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit COC 1949-1961 - Warmerdam, Hans; Rijksuniversiteit Groningen (RUG) (Groningen : RUG, 1985)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Scriptie
Nederlands
Monografie
Keywords: Nederlandse Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit COC