Verkeerde liefhebbers in negentiende eeuws Nederland - Hekma, Gert (Amsterdam : Vakgroep Verzorgings-sociologie van de Universiteit van Amsterdam, 1985)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Artikel verschenen in 'Verzorging' jaargang 2 nr.1, p.1-11
Nederlands
Monografie