Zie zo of zo kan het ook : een onderzoek naar de mogelijkheden tot heterodoorbreking in televisie-uitzendingen - Schedler, Petra E.; Rijksuniversiteit Leiden (RUL) (Leiden : RUL, 1986)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Scriptie
Nederlands
Monografie