Schipperen in de Scheveningse bosjes [ontmoetingsplaats voor homoseksuele mannen] - Haveman, Roelof H.; de Kooning, Diny (Utrecht : Willem Pompe Instituut voor Strafrechtswetenschappen, 1988)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie