Tolerantie tot een bepaalde grens : homoseksuele vrouwen en mannen bij de gemeente Amsterdam - Schuyf, Judith; Tielman, Rob (Amsterdam : Interfacultaire Werkgroep Homostudies Rijksuniversiteit Utrecht, 1988)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie