Productive living strategies for people wit AIDS - Pizzi, Michael (New York : Harrington Park Press, 1990)
Fonds Suzan Daniel (FSD)ook uitgegeven als Occupational Therapy in Health Care 07(1990) 2-4
Engels
Monografie