Zwervers verzen [Bladmuziek] - Adama van Scheltema, Carel Steven (Rotterdam : Brusse, 1917)
Deze brochure bevat volgende liederen
Liedje
Oude wijs
De moede
De vechter
Heimwee
Late zon
Mijn hospita
Het regent het zegent
Avond
Bede om slaap
Het landje van kokanje
Verloren dromer
Smart
Aarde!
Broeder zijt gij het-?
Wakker
Ochtend
December
De appelboom
Rust
De keuterboer
Nacht
Morgenstond
De slapende zwerver
Het oogenblik
Resurrectio nocturna
Meisje
Voorbij
Lichte nacht
De levende
Groene Begonia
Aan hen!
De "goede God"
Meer!
Het lied van den machinist
De moeder
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen