Spelen met macht : de kracht van het onbegrensde: SM: een vorm van erotiek gebaseerd op wederzijdse uitwisseling van macht. (Diemen : Slechte Meiden, 1987)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Oorspr. Engelse tit.: Coming to power: writings and graphics on lesbian SM
Nederlands
Monografie