De staat als zedenmeester : totaal overzicht van inleidingen, slotrede, paneldiscussie en follow-up discussies - Nederlandse Vereniging voor Seksuele Hervorming (NVSH) (Den Haag : NVSH, 1970)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Studiecongres gehouden te Utrecht op zaterdag 29 november 1969
Nederlands
Monografie