Beleidsadvies gemeentelijke werkgroep homo-emancipatie - Huijsen, Coos (Amsterdam : Gemeentelijke werkgroep homo-emancipatie van de gemeente Amsterdam, 1986)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure