De werken van Antwerpen. Aan de bevolking ! Manifest van den Algemeenen Raad der Werkliedenpartij en van de Socialistische Linkerzijde van het Parlement - Vandervelde, Emile (Brussel : Wed. Brismée, 1905)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure